Prowest, servicii complete pentru blaturi de bucătărie realizate pe comandă

Câteva aspecte care ne-au transformat în cel mai apreciat producător de pe piața din România

 

Un blat de bucătărie este o investiție pe termen lung, așa că, dacă ai decis că a venit momentul să achiziționezi unul, nu trebuie să faci rabat de la calitatea materiei prime și nici a execuției pentru că ambele sunt elemente esențiale, de care va depinde calitatea produsului finit.

În cazul blaturilor de bucătărie din ceramică sau quartz calitatea materiei prime este implicită, așa că nu va trebui să îți faci griji în privința caracteristicilor tehnice, de vreme ce vorbim de materiale superioare, cu atribute premium.

Cu toate acestea, calitatea materialelor și a execuției nu reprezintă decât o parte a ecuației, la fel de importante fiind și serviciile care însoțesc/completează produsul propriu-zis.

Încă de la înființare, Prowest a înțeles acest lucru, așa că am încercat să oferim întotdeauna clienților noștri servicii premium de măsurători, transport și montaj.

Considerăm că un produs realizat pe comandă - așa cum sunt blaturile noastre pentru bucătărie din quartz și ceramică - trebuie să fie însoțit în mod obligatoriu de servicii de bună calitate pentru că lucrul bine făcut, seriozitatea, promptitudinea, flexibilitatea, înțelegerea exigențelor clientului și oferirea unui produs care să corespundă în totalitate așteptărilor reprezintă cartea noastră de vizită.

În cele ce urmează te invităm, așadar, să afli mai multe despre serviciile care însoțesc achiziționarea oricărui blat de bucătărie Prowest.

Măsurători de precizie

Prowest este unul dintre producătorii de top din Românnia în materie de blaturi de bucătărie din quartz și ceramică, iar la noi vei avea întotdeauna garanția unor servicii complete și, totodată, consultanță gratuită pe tot parcursul procesului de achiziție și post-achiziție.

Măsurătorile sunt cruciale pentru obținerea unui blat de bucătărie perfect mulat pe dorințele și exigențele tale, așa că acordăm o atenție deosebită acestei etape.

Cum funcționează etapa măsurătorilor? Nimic mai simplu: odată ce ne contactezi și ne comunici dorințele tale, echipa noastră se va deplasa la fața locului pentru a face măsurători precise, în funcție de care vom crea, ulterior, blatul de bucătărie pe care ți-l dorești.

Măsurarea exactă a mobilierului de bucătărie, cât și a spațiului în care acesta se încadrază este esențială pentru crearea unui blat care să se plieze perfect pe așteptările tale. În această etapă a măsurătorilor vor fi stabilite:

  • lățimea exactă a blatului, în funcție de poziționarea mobilei și în funcție de pereții bucătăriei;
  • poziționarea exactă a decupajelor pentru chiuvetă, plită, baterie, eventuale prize încorporate sau alte elemente care pot exista în încăpere;
  • poziționarea îmbinării între piesele blatului, astfel încât să fie minim vizibilă (acesta este, de altfel, și unul dintre atuurile noastre, însă despre acest lucru vom vorbi în capitolul dedicat montajului);
  • celelalte detalii constructive (glafuri sau măști), în funcție de amplasarea mobilierului.

Echipa Prowest va stabili data și ora pentru programarea etapei de măsurare doar în funcție de disponibilitatea ta, așa că nu va trebui să îți iei concediu sau să faci eforturi speciale pentru a te putea întâlni cu noi.

Știm că timpul tău e prețios, respectăm acest lucru și tocmai de aceea ne dorim ca programarea să se suprapună perfect peste programul tău.

Prowest se diferențiază de restul producătorilor de pe piața din România tocmai prin grija pe care o are pentru măsurători și detalii. Tocmai această atenție deosebită acordată amănuntelor face diferența între un blat perfect adaptat bucătăriei tale, așa cum sunt cele de la Prowest, și un produs mai puțin reușit.

Execuție premium

Dincolo de aspectele enumerate mai sus, de calitatea și precizia măsurătorilor vor depinde întotdeauna și calitatea și precizia execuției.

La Prowest ne îngrijim nu doar de obținerea unor măsurători foarte precise, ci și de modul în care se desfășoară execuția blatului de bucătărie, care trebuie să fie de fiecare dată impecabil, pentru ca tu să te poți bucura de un produs pe măsura așteptărilor pe care le-ai avut atunci când ne-ai contactat.

De altfel, tocmai pentru că punem accent pe calitatea produselor pe care le comercializăm, folosim și utilaje profesionale de prelucrare cu apă, care asigură obținerea unor suprafețe și profile de cant perfecte și cu un luciu impecabil.

În plus, fiind  vorba de utilaje de prelucrare cu apă, impactul acestora asupra mediului înconjurător este unul minim, așa că vei ști de la bun început că blatul de bucătărie pe care l-ai achiziționat de la Prowest nu a contribuit la poluarea mediului înconjurător.

În general, pentru fabricarea blaturilor de bucătărie din quartz, de exemplu, sunt folosite lastre cu o grosime de 2 cm. Cantul vizibil poate rămâne la această grosime sau, prin îmbinarea unor piese adiacent, acesta poate ajunge și la grosimi aparente de 3, 4 sau 6 cm (acestea sunt cele mai uzuale) sau chiar mai mari (în acest caz vorbim, însă, de cerințe speciale de design).

În plus, am ales să colaborăm cu branduri de renume internațional pentru a garanta și mai mult calitatea produselor noastre, principalii noștri furnizori de lastre fiind nume foarte cunoscute din domeniu precum Stone Italiana, Cimstome, Technistone, Silestone și Belenco (quartz compozit) sau Fondovalle (ceramică porțelantă).

Transport sigur

Blaturile de bucătărie din quartz și ceramică au nevoie de transport profesionist, care să garanteze că acestea ajung la destinație în stare impecabilă.

Ca fapt divers, transportul unui astfel de blat se realizează în condiții speciale pentru că vorbim de piese grele, insule agabaritice, fragile – o combinație care face ca etapa transportului să fie destul de dificil de realizat pentru că necesită persoane cu pregătire specială.

Prowest poate livra blaturi de bucătărie din quartz și ceramică oriunde în țară și îți garantăm că produsul va ajunge la tine în stare impecabilă. Am înțeles cât de importantă este etapa livrării încă de la început, așa că am investit constant în dezvoltarea serviciilor de transport pe care le oferim și care, în acest moment sunt, credem noi, printre cele mai bune de pe piața din România.

Considerăm că munca noastră nu se încheie odată cu finisarea produsului, ci doar odată ce acesta este livrat în siguranță în bucătăria ta, așa că fiecare dintre blaturile finalizate de Prowest este pregătit și ambalat de fiecare dată cu foarte mare atenție pentru etapa transportului.

Fiind vorba, așa cum aminteam undeva mai sus, de piese masive, care pot depăși cu ușurință în unele cazuri chiar și 100 de kilograme, blaturile din quartz și ceramică sunt livrate și manevrate corespunzător de o echipă de profesioniști pe care am format-o cu grijă timp de mai mulți ani.

Echipa Prowest este alcătuită din oameni dedicați, cu multă experiență în spate și care cred foarte mult în principii precum seriozitate, responsabilitate și profesionalism. Aceste valori le-am imprimat, așa cum e firesc, și serviciilor noastre de livrare.

Montaj de calitate

Montajul reprezintă, de asemenea, o etapă foarte importantă pentru că în majoritatea cazurilor montajul trebuie făcut pe pereți strâmbi și având grijă la manevrarea corespunzătoare a unor piese care sunt, în general, foarte  greu de manevrat, din cauza greutății și dimensiunilor.

În plus, în cazul blaturilor de bucătărie din quartz, echipa Prowest își dorește de fiecare dată să obțină îmbinări minim vizibile, iar acest tip de îmbinări se pot obține doar printr-un montaj perfect, care nu lasă loc nici măcar celei mai mici greșeli.

Tehnicile de prelucrare, asamblare și montaj marca Prowest garantează obținerea unor astfel de îmbinări (aproape) invizibile, acesta fiind un alt atu care ne diferențiează de restul producătorilor de pe piață.

De altfel, tot pentru obținerea unor îmbinări de calitate folosim și utilaje special concepute, unice în România, care garantează rezultate excelente.

Ca regulă generală, gradul de vizibilitate a îmbinărilor va depinde exclusiv de măiestria și de profesionalismul celor care le execută.

Așa cum sigur știi, spre deosebire de blaturile de bucătărie low-end (din pal melaminat sau din lemn de calitate inferioară, de exemplu), blaturile din materiale nobile și rezistente, precum cele din quartz sau ceramică necesită o atenție deosebită în etapa de montaj pentru că trebuie avute tot timpul în vedere dimensiunile și greutatea acestora.

Prowest oferă întotdeauna montaj profesional de calitate, care să garanteze obținerea rezultatelor pe care ți le-ai dorit.

Servicii post-garanție

Fiecare blat de bucătărie din quartz sau din ceramică produs de Prowest este însoțit de o garanție de 5 ani.

Durata de viață a unui blat de bucătărie din quartz, de exemplu, este de peste 25 de ani, atunci când este întreținut cu respectarea instrucțiunilor de folosire, însă, cu toate acestea, firește că pot exista și situații în care blatul nu este întreținut așa cum trebuie și atunci va fi nevoie de servicii de refacere a îmbinărilor, de stabilizare etc.

Aceste situații nu vor fi acoperite, în general, de certificatul de garanție, așa că este întotdeauna recomandat să alegi un producător care îți oferă și servicii post-garanție, precum Prowest.

Noi credem foarte mult că misiunea noastră nu se încheie odată ce blatul pe care l-ai comandat ți-a fost livrat în siguranță și montat corespunzător – misiunea noastră continuă inclusiv după ce tu începi să utilizezi produsul achiziționat.

Încă de la înființare ne-am propus să tratăm fiecare achiziție nu ca pe un eveniment punctual, ci ca pe un parteneriat pe termen lung, așa că, odată ce achiziționezi un blat de bucătărie de la noi, eventualele întrebări pe care le-ai putea avea în legătură cu modul corect de utilizare a produsului sau nevoia de a remedia eventuale probleme apărute pe fondul unei utilizări necorespunzătoare nu vor rămâne fără răspuns din partea noastră.

Suntem alături de tine încă din etapa pre-achiziție și vom continua să fim alături de tine chiar și după ani și ani de la achiziționarea blatului de bucătărie dorit, în cazul în care vei avea nevoie de noi.

Concluzii

Un produs realizat pe comandă este în mod obligatoriu însoțit de servicii de calitate superioară. Credem foarte mult în acest principiu, iar acest lucru poate fi confirmat cu ușurință de zecile de mii de clienți care au fost mulțumiți de produsele și de serviciile noastre și care, tocmai pe fondul unei experiențe de achiziție deosebite ne-au recomandat și prietenilor sau cunoștințelor lor.

Profesionalismul este cartea noastră de vizită și vei avea ocazia să constați asta încă de la prima discuție cu echipa Prowest.

Lucrul bine făcut, seriozitatea, promptitudinea, flexibilitatea, înțelegerea necesităților și exigențelor clientului sunt elemente pe care ar trebui să mizeze orice business care își dorește clienți de calitate, așa cum ești și tu, persoana care citește acest articol.

La Prowest găsești toate lucrurile enumerate mai sus și, în plus, un parteneriat de cursă lungă, care nouă ne permite să atragem clienți de calitate, iar ție să obții produse realizate la cele mai înalte standarde.

Dacă îți dorești informații suplimentare despre oricare dintre produsele sau serviciile noastre, nu ezita să ne contactezi la adresa de e-mail sau telefonul afișate în site, îți stăm la dispoziție!

Articolul precedent Blatul de bucătărie: sfaturi de selecție și întreținere
Urmatorul articol Programează-ți o discuție cu specialiștii Prowest

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii