Garantie

Calitatea blaturilor de bucătărie din quartz marca Prowest este indiscutabilă și poate fi atestată de cei peste 3.000 de clienți satisfăcuți de produsele și serviciile noastre.

Blaturile de quartz produse de Prowest au o durată medie de viață de peste 25 de ani. De aceea, având încredere în calitatea materialului folosit și mai ales în calitatea serviciilor Prowest, oferim o garanție de 5 ani pentru fiecare produs, blat de quartz sau insule de bucătărie din quartz compozit, fabricate de noi.

Suplimentar, produsele noastre sunt certificate internațional din punct de vedere al igienei de Centrul de Siguranță și Analiză a Produselor LGA Gmbh. Certificarea Internațională NSF 51 atestă calitățile antimicrobiene și ușurința de curățare, ceea ce le face suprafețe ideale pentru contactul direct și sigur cu alimentele.

Pentru a vă asigura că vă veți bucura de produsul dorit și proiectat împreună cu noi, vă rugăm să parcurgeți termenii garanției Prowest :

  • Fiecare piesă ce formează ansamblul blatului de bucătărie din quartz trebuie recepționată și inspectată cu atenție de către dvs, în momentul livrării
  • Vă rugăm să inspectați blatul după montajul efectuat de echipa noastră, pentru a vă asigura că ansamblul final este așa cum ați dorit. După caz, echipa noastră vă va ruga să semnați procesul verbal de recepție a produselor, sau de montaj al blatului de bucătărie. Acordați atenție acestor pași, deoarece eventualele reclamații care survin după ce echipa de montaj pleacă de la fața locului nu pot fi luate în considerare.
  • Garanția blaturilor de bucătărie din quartz compozit implică respectarea instrucțiunilor de întreținere si utilizare.
  • Garanția este validă doar în prezența facturii fiscale de achiziție și a procesului verbal de recepție. Certificatul de garanție este personalizat și nu se va transmite unor persoane terțe.
  • Garanția de 5 ani este valabilă strict pentru produsele din quartz compozit și nu se extinde la materiale precum silicon, masticuri sau adezivi.
Pentru orice aspect legat de garanția produselor Prowest, vă rugăm să ne contactați.