Despre Prowest

Suntem o companie specializata in importul si distributia lastrelor din quartz compozit, precum si prelucrarea acestora in produse finite: blaturi si insule de bucatarie elegante, blaturi de baie etc.

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si companiilor: showroom-uri, firme de arhitectura, producatori de mobila de bucatarie si baie, prelucratori de lastre din cuart.

Deasemenea, dezvoltam in permanenta colaborari cu arhitecti si designeri, oferind solutii si materiale alternative pietrelor naturale.

Prowest este unul dintre principalii importatori de lastre si producatori de blaturi de cuart din Romania. De-a lungul celor 20 de ani de experienta am format o echipa caracterizata prin seriozitate, meticulozitate  si pasiunea pentru lucrul bine facut. De asemenea, ne mandrim cu peste 3000 de blaturi de quartz realizate si montate cu succes de-a lungul activitatii noastre.

Oferim clientilor si partenerilor nostri o gama completa de blaturi de bucatarie si baie din quartz compozit si nu numai (trepte, contratrepte, glafuri, placari de perete, pardoseli, chiuvete de bucatarie etc). Comparativ cu produsele din granit, de exemplu, quartzul compozit ofera un grad crescut de rezistenta la socuri, zgarieturi sau pete, precum si un plus de igiena si durabilitate. Aceste calitati unice fac ca orice produs executat din quartz sa devina un punct forte al incaperii in care se afla.

Istoria Prowest

Activitatea noastra a inceput in urma cu 20 de ani, in 1998, ca importator si distribuitor de produse pentru baie (obiecte sanitare, mobilier baie, gresie, faianta, cazi si cabine de dus, baterii de baie etc) din Italia, Germania si Portugalia. Orientarea spre blaturile din cuart s-a conturat inca din 2002.

In urma tot mai multor cereri pentru acest material de calitate superioara, in special pentru amenajarea bucatariilor moderne, am ales sa ne concentram eforturile pe zona de import, productie si distributie a lastrelor si blaturilor de quartz.

Am ales cuartul compozit deoarece, spre deosebire de granit sau alte blaturi compozite, acest material are o serie de avantaje care ii confera o superioritate neta: este mai rezistent la pete si zgarieturi, se fisureaza mult mai greu si, cel mai important, suprafata sa se mentine intacta dupa zeci de ani de folosire, cu o intretinere minia si extrem de usoara..

Serviciile Prowest

De-a lungul anilor, echipa noastra si-a crescut gradul de expertiza, astfel incat, in momentul de fata, fiecare dintre clientii nostri beneficiaza de:

  • Consultanta de calitate: oferim nu doar consultanta tehnica, ci si indrumari pentru alegerea nuantei si modelului potrivit, a tipului de profil sau cant.
  • Masuratori de precizie la fata locului: un aspect esential al oricarui blat de cuart este precizia executiei, iar aceasta depinde de exactitatea masuratorilor luate.
  • Executie la standarde inalte: fiecare blat sau insula de bucatarie din quartz este creata la comanda, avand forme unice. Pentru aceasta, utilizam o linie de productie compusa din utilaje profesionale de top, capabila sa ofere calitatea si precizia de care suntem mandri sa o oferim in prelucrarea oricarui tip de blat de quartz.
  • Livrare si montaj in toata tara: blaturile de bucatarie din quartz au nevoie de conditii speciale de transport, care sa asigure integritatea acestora. Bineinteles, calitatea unui blat de quartz presupune si un montaj executat cu atentie la cele mai mici detalii, pentru a asigura potrivirea exacta, atat cu mobilierul, cat si cu peretii incaperii in care se instaleaza.

Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre, va invitam sa vizitati paginile dedicate.