Placi ceramice mari: avantaje si pret

Bucătăria este locul în care putem spune că are loc magia, locul în care alimentele, însoțite de inspirație și pasiune se transformă în ceea ce vă încântă papilele gustative și vă aduce buna dispoziție și senzația de relaxare și de căldură, familiaritate în interiorul cărora ne simțim iubiți și întregiți. Așadar, bucătăria este spațiul care ne îmbrățișează, ne oferă confortul de a petrece timp de calitate cu cei dragi, bucurandu-ne în același timp de o mâncare bună și de o băutură pe măsură. Tocmai de aceea, este important și felul în care ne amenajam bucătăria și cum avem grija că aceasta încăpere să dea voie acelor caracteristici să se cuibărească aici și să se revitalizeze ori de câte ori ne aflăm în ea.Mobila de bucătărie și accesoriile aferente acesteia joacă un rol important în această ecuație, așa că în continuare vom vorbi despre felul în care plăcile ceramice îi pot da acesteia un aer aparte, dar o pot întregi cu funcționalitate și design modern.

.

Tipuri de placă ceramică

Dacă te-ai hotărât să optezi pentru lastre de ceramică fie pentru insula de bucătărie, pentru masa de lucru sau pentru blat, e bine să știi că Prowest importă ceramică portelanata pe care o prelucrează, la comandă, cu ajutorul utilajelor de ultimă generație. În portofoliul nostru vei regăsi plăci ceramice în finisaje cu aspect marmorat, aspect ciment sau marmorat Calacatta. Cele din urmă sunt plăci de o finețe aparte, atât Calacatta Gold, care prezintă striații aurite elegante, rafinate, care strălucesc la contactul cu lumina, cât și Calacatta White, îmbogățită de o venatură în tonuri de gri. Un alt model aparte este Ombra di Caravaggio, o ceramică porțelanată în tonuri naturale, alb-ruginii suprapuse pe tonuri verzui, creând exact efectul din denumire, acela de umbre intense și variate. Pe de altă parte, un alt model care poate completă eficient îmbinarea cu un mobilier de bucătărie în culori mai îndrăznețe, mai tari, este Portland Hood. Aceasta are o suprafață în finisaj mat și tonuri de gri, cu efect de ciment. Orice variantă ai alege, te vei bucura de avantajele incontestabile ale plăcilor ceramice.

Avantaje placa ceramica mare

Pe lângă faptul că blaturile fabricate din plăci de ceramică porțelanată este foarte rezistentă la uzură, la activități ce presupun abraziune și zgârieturi, aceasta nu se degradează la căldură sau la temperaturi înalte. În plus, nu se pătează deoarece suprafața este perfect impermeabilă, dar și sigură și igienică pentru contactul cu alimentele. Pe de altă parte, plăcile ceramice de acest tip nu vor prezenta reacții de niciun fel la produse chimice, agenți, baze sau solvenți, păstrându-și aspectul uniform și neted, rămânând rezistente și la șocuri sau la razele UV. Datorită acestor caracterstici, dar și a versatilității pe care o prezintă, aceste plăci aduc funcționalitate și libertate în bucătărie, dându-ne voie să ne desfășurăm fără limite în acest spațiu.

Prowest vă poate ajuta să optați pentru plăcile de ceramică adecvate pentru bucătăria la care visați, oferindu-vă servicii complete în acest sens: consultanță, măsurători la fața locului, livrare și montaj.

 

 

Articolul precedent Lastre quartz - ce sunt, cum se fabrică
Urmatorul articol Mobila de bucatarie - clasica sau moderna

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii