Mobila de bucatarie - clasica sau moderna

Amenajarea bucătăriei trebuie să fie făcută în așa fel încât să te simți confortabil, dar și răsfățat atunci când gătești, când mănânci sau când petreci timp de calitate cu cei dragi în acest spațiu. Felul în care este amenajată bucătăria are un impact uriaș asupra stării noastre de bine. Imaginează-ți că intri în bucătărie după o zi stresantă și epuizantă. Ar fi minunat ca acesta să fie locul în care să te relaxezi, știind că toate cele necesare pregătirii mesei sunt bine organizate, intuitiv dispuse și așezate, așa încât tu să te bucuri de o experiență plăcută ori de câte ori intri și te “aventurezi” în bucătărie.

Indiferent daca ești o persoană care își prepară singur mâncarea sau nu, bucătăria trebuie să își păstreze aerul primitor, util și care să iți răspundă eficient și cu intuiție la nevoi și la felul în care te miști în acest spațiu.

Oricare ar fi cazul tău, trebuie să fii atent la piesele de mobilier pentru care vei opta, așa încât acestea să se armonizeze plăcut, într-o combinație de culori inspirată și relaxantă, având alături echipa Prowest, gata să îți sară în ajutor în alegerea celor mai potrivite combinații pentru tine!

Mobilă de bucatărie modernă

Dacă îți dorești ca mobilierul tău de bucătărie să fie unul modern, în ton cu trendurile în acest sens, poți alege un mobilier de bucătărie înalt, cum este Mobilier Bucatarie Modern MDPW03. Acest ansamblu este o variantă ce denotă extravaganță și rafinament, prin culoarea fronturilor de MDF melaminat Gri supermat si Ferobronz. Structura mobilei de bucătărie este formată în mare parte din corpuri modulare interschimbabile dar și din corpuri cu dimensiuni unice, customizate în funcție de cerințele spațiului alocat.

Un model smart, foarte apreciat și deosebit prin aspectul luxury dar discret, este modelul Mobilier Bucatarie Modern MDPW14. Recomandăm în acest caz ca electrocasnicele să fie încorporate, iar blatul prezent în portofoliul nostru să fie cel din quartz compozit sau din ceramică porțelanată. Aceste materiale sunt deosebit de rezistente la căldură, pete și zgârieturi, cu suprafața igienică, antibacteriană. Vei putea alege dintr-o gamă largă de materiale (cu suprafețe în finisaj lucios, mat sau texturat - rockface), disponibilă în peste 60 de nuanțe de quartz compozit și multe alte opțiuni premium pentru ceramică porțelanată (aspect calacatta, ciment, piatră, metal etc).

La Prowest vei găsi mai multe variante de mobilier modern de bucătărie, ce dau spațiului bucătăriei un aspect unitar, dar și adaptat la nevoile omului din ziua de azi, aflat într-o permanență fugă către a-și îndeplini taskurile și activitățile care îl fac să se simtă fericit și împlinit. O astfel de variantă, care subliniază ideea de modernitate prin liniile aproape imperceptibile, continue, care se încadrează perfect în orice setup, este Mobilier Bucatarie Modern MDPW01.

Mai mult decât atât, și Mobilier Bucatarie Modern MDPW04 este o alegere inspirata, transmite ideea de distincție, îmbinând finisajele de furnir stejar cu gri-ul antracit ce denotă eleganță și stil.

Mobilă de bucatărie clasică

Stilul retro rămâne printre preferințele celor care își amenajează bucătăria, aceștia fiind deosebit de bucuroși că pot aduce un pic din acel “oldie but goldie” în acest spațiu. Fie că este vorba de nostalgie, de amintirile din bucătăria plină de arome a bunicii, fie că este vorba de pragmatismul și finisajele specifice modelelor clasice, acest tip de mobilier aduce în bucătărie un sentiment de confort, familiaritate și naturalețe. Aceste caracteristici sunt bine puse în valoare de modelul Mobilier bucatarie Clasic CLPW03, care se prezinta în culori îndrăznețe, o combinație de alb imaculat și o nuanță specială de albastru.

Cu același aer de demult, dar în același timp ancorat în realitate, se prezintă Mobilier Bucatarie Clasic CLPW05, fiind un model care impresionează prin funcționalitate și design. Acesta este format din corpuri modulare ce se pot așeza după bunul plac, în funcție de necesități, dar și de spațiul pe care îl deții.

 Dacă îți dorești un mobilier de bucătărie discret, dar funcțional și foarte practic, îți stă la dispoziție Mobilier Bucatarie Clasic CLPW01.

Mobilierul clasic modular este cu siguranță cea mai avantajoasă soluție pentru amenajarea bucătăriei tale, în sensul de a-ți oferi cât mai multe locuri de depozitare și de a utiliza eficient spațiul disponibil.

Pentru orice variantă ai opta, Prowest îți poate oferi consultanță bazată pe o expertiză bogată în domeniu, și te poate ajuta să faci cea mai inspirată alegere. Vino să vezi opțiunile pentru pretul mobilei de bucatarie pe care ți le punem la dispoziție și dă-ți frâu liber imaginației în a-ți amenaja această încăpere după cele mai îndrăznețe proiecții ale tale!

 

 

 

Articolul precedent Placi ceramice mari: avantaje si pret
Urmatorul articol Cum alegi mobilierul de bucătărie pentru garsonieră?

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii