Plăci ceramice în format mare pentru 2022

Anul 2022 vine cu vești bune pentru cei care sunt în căutare de soluții pentru amenajarea bucătăriei: în ceea ce privește plăcile ceramice, se recomandă alegerea celor cu format mare. De ce este aceasta o veste bună? Plăcile mari de ceramică reprezintă soluția în care caracteristicile ce țin de funcționalitate se îmbină perfect cu designul plăcut, rezultând un produs de excepție, indiferent dacă vorbim despre blatul de lucru, masă sau insula de bucătărie. Așadar, alegând astfel de plăci ceramice, ai parte atât de avantaje practice, cât și de ordin estetic.

Dintre beneficiile pe care le aduce utilizarea de plăci ceramice mari putem aminti câteva: senzația de spațiu în plus pe care o oferă, curățarea ușoară, suprafața continuă și uniformă, posibilitatea de a integra acest tip de plăci ceramice în numeroase stiluri de amenajare, indiferent dacă discutăm despre cel industrial, minimalist, clasic sau modern.

Deși discutăm despre un trend al anului 2022 în materie de amenajări interioare, există persoane interesate să facă alegeri atemporale pentru spațiul în care își petrec mare parte din timp. Privind caracteristicile și estetica plăcilor ceramice în format mare din acest unghi, putem afirma, fără echivoc, că acest produs se pliază și pe nevoile celor care își doresc un spațiu cu design modern atemporal.

Așadar, dacă vrei să îți amenajezi bucătăria după cele mai noi trenduri sau ești în căutarea unei soluții care va trece testul timpului, poți alege placa ceramică în format mare.

Modele plăci ceramice

Venind în întâmpinarea nevoilor tale, la Prowest utilizăm materie primă calitativă, din care se fac blaturi de bucătărie, insule sau mese de lucru. Este vorba despre lastre de ceramică porțelanata cu proveniență din Italia, pe care le prelucrăm cu grijă și atenție la detalii, folosind propriile utilaje, de ultimă generație. În portofoliul nostru vei găsi mai multe colecții din care poți alege în funcție de stilul pe care îl preferi și care, deși au un design diferit, au în comun anumite caracteristici: aspectul premium și calitatea.

Din lastrele ceramice din colecția Portland Hood pot fi prelucrate produse potrivite amenajărilor inspirate de stilul industrial/ nordic. Suprafața ceramică este caracterizată de tonuri de gri și finisaj mat, cu aspect de ciment.

Dacă ești adeptul stilurilor clasic sau modern, îți recomandăm să alegi colecția de ceramică Sahara Noir, din care pot fi prelucrate plăci ceramice cu format mare, cu finisaj semimat sau lucios. Fondul negru antracit brăzdat de linii în tonuri de alb-gri este excelent pentru realizarea de produse cu aspect de marmură, dar care au rezistență superioară, caracteristică lastrelor de ceramică pe care le utilizăm.

Vibrația culorilor intense caracteristică operelor de artă ale lui Caravaggio poate fi adusă în spațiile pe care dorești să le amenajezi utilizând plăci ceramice din colecția Ombra di Caravaggio. Suprafața de fond a acestei colecții este colorată în tonuri de verzui închis, iar striațiile alb-ruginii creează umbre intense. Efectul estetic pe care îl vei obține este similar cu cel al marmurei, iar stilul în care se potrivește un astfel de model de placă ceramică este cel clasic elegant.

Preferi o amenajare luminoasă sau ai nevoie ca placa ceramică să creeze senzația de mai mult spațiu în încăperea în care este utilizată? Îți sugerăm să îți îndrepți atenția către colecțiile Calacatta White și Calacatta Gold, ambele disponibile cu finisaj semimat sau lucios.

Fondul lastrelor ceramice din aceste colecții este alb, brăzdat de linii în tonuri de gri (colecția White) sau bej și maro cu irizații aurii (colecția Gold).

Preț plăci ceramice

Dacă ai ales deja un model de placă ceramică din cele propuse de noi și îți dorești să începi cât mai repede amenajarea mult visată, iar acum ai întrebări de ordin practic, care țin de preț, așteptăm cu nerăbdare detalii legate de proiectul tău.

Având în vedere că până la realizarea produsului finit la Prowest ne ocupăm de toate aspectele premergătoare: prelucrarea materiei prime, măsurători la fața locului și proiectare în funcție de dorințele clientului, ne-ar plăcea să îți facem o ofertă personalizată de preț. Astfel, ne vom asigura de faptul că ai parte exact de ceea ce îți dorești, la cel mai bun preț posibil. Nu ezita să apelezi la experiența noastră vastă în domeniu, pentru consiliere și o ofertă de preț în ceea ce privește modelele de placă ceramică în format mare care te interesează.

Articolul precedent Chiuvete de bucătărie cu montare pe blat
Urmatorul articol Mobilier de bucătărie în stil clasic – Exemple

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii