Chiuvete de bucătărie cu montare pe blat

Dacă te vei muta în curând într-o nouă locuință sau plănuiești să o renovezi pe cea existentă, probabil ți-ai pregătit deja lista care cuprinde toate lucrurile noi de care ai nevoie. Pe lângă finisaje și mobilier, din categoria elementelor importante de pe listă face parte și chiuveta de bucătărie.

Având în vedere utilitatea chiuvetei de bucătărie, este necesar să îți îndrepți atenția către un produs de calitate superioară, care va rezista un timp îndelungat, păstrându-și aspectul intact. Este recomandat să alegi o chiuvetă de bucătărie dintr-un material premium, care îndeplinește standarde înalte în materie de funcționalitate și design. Totodată, va trebui să iei în calcul modalitatea de montare a chiuvetei.

Tipuri de chiuvete de bucătărie

Chiuvetele de bucătărie se pot împărți în mai diverse categorii, în funcție de detaliile care sunt luate în considerare, precum materialele din care sunt făcute și designul pe care îl au.

Raportându-ne la materialele din care sunt fabricate, putem aminti chiuvetele de bucătărie din quartz compozit (granit) și chiuvetele din inox, acestea fiind două dintre cele mai populare tipuri, datorită caracteristicilor pe care le au. Am amintit anterior materiale premium, care nu dezamăgesc nici din punct de vedere al funcționalității, nici al designului, iar quartzul compozit și inoxul bifează aceste cerințe.

Granitul compozit este un material care conține 80% quartz și lianți acrilici de calitate superioară. Astfel de chiuvete de bucătărie nu vor fi afectate de depunerile de calcar, fiind în același timp rezistente la temperaturi ridicate, dar și la șocuri mecanice. De asemenea, quartzul compozit este un material sigur în contact cu alimentele.

Chiuvetele de bucătărie din inox sunt calitative, rezistente și fiabile. La fel ca granitul compozit, inoxul este sigur în contact cu alimentele, fiind un material utilizat inclusiv în bucătăriile restaurantelor din acest motiv.

De asemenea, în funcție de design, există chiuvete de bucătărie cu una sau două cuve sau cu picurător. În acest caz, poți face alegerea luând în considerare spațiul pe care îl ai disponibil pentru a monta chiuveta de bucătărie, precum și preferințele în materie de design.

Montaj chiuvete de bucătărie

În ceea ce privește modalitatea de montaj, poți alege fie chiuvete care se montează pe blat, fie modele cu montare sub blat sau la nivelul blatului. Dintre aceste variante o putem distinge pe prima, datorită popularității de care beneficiază în rândul clienților.

O chiuvetă montată pe blat se plasează deasupra suprafeței suport (blatul de bucătărie), având margini care depășesc decupajul făcut în blat. Astfel de chiuvete de bucătărie permit montarea pe orice tip de blat, acesta fiind principalul motiv pentru care sunt atât de populare.

Prețul chiuvetelor de bucătărie montate pe blat este unul foarte accesibil, în comparație cu alte tipuri.

Prowest îți oferă o gamă largă de chiuvete de bucătărie din quartz compozit cu montare pe blat, din care poți alege designul preferat. La noi gasesti si una din cele mai bune oferte din piata de blaturi de bucatarie fabricate din quartz sau ceramica, atat din punct de vedere al diversitatii de nuante/culori puse la dispozitie (peste 100 modele in stoc) , cat si al pretului si serviciilor conexe oferite.

Produsele noastre se disting prin calitate excepțională și design modern, impecabil. Descoperă modelele pe care ți le punem la dispoziție și contactează-ne dacă ai nevoie de sfaturi pentru a alege o chiuvetă bucătărie care să răspundă tuturor așteptărilor tale.

Articolul precedent Blaturile de bucătărie – ce se caută în 2022?
Urmatorul articol Plăci ceramice în format mare pentru 2022

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii