În 2022 se poartă blaturile din lastre de ceramică

Întotdeauna va fi la modă funcționalitatea, iar în anul 2022 ea încă se va purta - fără excepție. Dacă atunci când vorbim despre lastrele de ceramică portelanata, această caracteristică este dublată de rafinament, atunci, cu siguranță, am obținut efectul dorit: acela de aspect impecabil, ușor de întreținut, cu rezistență și durabilitate sporite, care ne vor permite să ne simțim liberi să experimentam în spațiile în care le integram. Fie că le alegem sub forma de glafuri, blaturi generoase de bucătărie sau baie, insule mari de bucătărie, acelea vor da un aer aparte locurilor în care le găsim.

Cu lastrele din ceramică porțelanată importate și prelucrate de Prowest pentru obținerea produsului finit dorit, rezultatul obținut este unul care face diferența, prin unicitate și design.

Ce este lastra din ceramică

Lastrele din ceramică sunt alternativa perfectă la blaturile obișnuite, pentru crearea unor suprafețe cu aspect impecabil, ce inspiră ideea de continuitate. Mai mult, prin soliditate și rezistență, acestea sunt superioare chiar și celor din marmură. Se deosebesc de alte materiale prin impermeabilitatea dată, argila naturală din compoziția sa, care îi conferă o densitate mai mare. Astfel, lastrele din ceramica rezistă la razele UV (spre deosebire de cele din quartz, care au o rezistență mai mica în acest sens), temperaturi ridicate, precum și la îngheț, șocuri, pete sau produse de curățare, păstrandu-și vreme îndelungată aspectul estetic și strălucirea specifică. Prin suprafețele plane și perfect netede, aceste lastre dau stabilitate și siguranță produsului finit, emanând, în același timp, eleganță. Acestea mențin o legătură cu natura, atent subliniată prin tonurile plăcute și prețioase, ce pun în valoare modele bogate, descrise cu venaturi detaliate, dar profund armonioase.

Modele lastră

Importate din Italia și prelucrate de Prowest după bunul plac al clienților, modelele de lastră porțelanată  sunt alese pentru caracteristicile lor calitative, dar și în funcție de variațiunile de culori în raport cu spațiul în care sunt introduse și cu care trebuie să fie în armonie. De exemplu, Calacatta Gold are un aspect de marmură, fiind o ceramică albă brăzdată de o venatură în tonuri de bej și maro, cu întrepătrunderi de striații aurite, ce strălucesc la lumină,  pretându-se amenajărilor spațiilor clasice, dar și moderne. Calacatta White este asemănătoare, însă prezintă o venatură gri, acest model fiind ușor de integrat în orice fel de spații, atât îndrăznețe cât și cuminți, ce își prelungesc remarcabil existența în timp.

Ombra di Caravaggio este un tip de ceramică porțelanată distinsă, caracterizată printr-o venatură în culori alb-ruginii, suprapuse unei suprafețe în tonuri verzui, creând umbre intense și variate. Aceasta dă un aer firesc și îmbietor spațiilor în care e inclusă, prin apelul la culorile inspirate din natură.

Prowest îți pune la dispoziție o mulțime de alte modele de lastre de ceramică pentru blaturi de bucătărie sau baie, variante precum Wave, Imperial, Ballet, Marmo Antico sau Meraki armonizându-se plăcut și discret cu designul ales, fără însă a trece neobservate. 

 

Pe de altă parte, opțiuni îndrăznețe precum Panda, Extreme, Black&White, Emotion Euphoria sau Onice Blu se vor remarca și vor fi admirate pentru distincție, forță și în același timp delicatețea perfectă a venaturilor.

Pentru un design premium și o calitate incontestabilă, Prowest apelează la utilaje de ultimă generație pentru prelucrarea de lastre ceramica porțelanată, avand o abordare sustenabilă, cu grijă față de mediul înconjurător. Dacă în proiectele tale, privind blaturile de bucătărie sau baie, vrei să incluzi astfel de materiale, nu ezita să apelezi la experiența noastră vastă în domeniu și vei avea parte de rezultate de excepție!

Articolul precedent Mobilier de bucătărie în stil clasic – Exemple
Urmatorul articol Lastre quartz - ce sunt, cum se fabrică

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii