Glafuri quartz pentru ferestre – Recomandări

Glafurile din quartz reprezintă o alegere deosebită pentru fereastră, însă beneficiile lor nu se limitează doar la aspectul estetic, fiind și extrem de practice.

Dacă ideea de glafuri din quartz este o noutate pentru tine, din acest articol poți afla mai multe informații, care te vor convinge, cu siguranță, să faci cea mai bună alegere pentru locuința ta. Află care sunt avantajele de care poți beneficia optând pentru glafuri din quartz pentru fereastră, dar și ce recomandări de amenajare avem pentru tine!

Ce este un glaf?

Glafurile sunt suprafețe continue, care etanșează pervazul ferestrelor, acoperind complet spațiul până la blatul de lucru, dacă ne referim la bucătărie. Glafurile pot fi montate și la ferestrele din alte încăperi, fiind o alegere populară, datorită aspectului continuu și unitar pe care îl oferă întregului ansamblu. Optând pentru glafuri pentru ferestre, poți schimba complet aspectul unei ferestre banale. În plus, glafurile au rolul de a proteja zidăria.

Care este diferența dintre un glaf obișnuit și unul din quartz?

Când vine vorba de glafuri pentru fereastră, materialul din care sunt făcute determină rezistența pe care o va avea suprafața în timp. Iar quartzul este un material durabil, care își păstrează proprietățile și aspectul un timp îndelungat. Alegând glafurile din quartz pentru ferestrele locuinței tale, nu va trebui să îți faci griji cu privire la deteriorarea lor, deoarece își păstrează culorile originale pe termen lung.

Alte avantaje practice ale glafurilor din quartz sunt rezistența la zgârieturi, la temperaturi ridicate și la umiditate. Totodată, glafurile din quartz sunt ușor de întreținut.

În ceea ce privește aspectul estetic, quartzul este un material care oferă nenumărate opțiuni, permițându-ți să alegi un glaf pentru fereastră care să se încadreze perfect în stilul tău de amenajare. Gama de nuanțe de quartz disponibilă la Prowest este extrem de diversă: îți punem la dispoziție peste 150 de tipuri de quartz de la cele mai bune branduri, recunoscute pentru calitatea superioară, precum Cimstone, Stone Italiana, Technistone sau Belenco. Dintre acestea, 70 de modele sunt în permanență în stocul nostru.

Prețuri glaf

Comparativ cu alte tipuri de materiale, mai slab calitative, prețul glafurilor din quartz pentru ferestre poate să pară ușor ridicat. În realitate, însă, quartzul nu este cea mai costisitoare alegere pe care o poți face. Unul dintre avantajele majore pe care le oferă quartzul, ca material pentru glafurile ferestrelor, este raportul calitate – preț optim, pe care nu îl regăsești în cazul celorlalte materiale.

Descoperă modelele de glafuri din quartz disponibile la Prowest la preț competitiv, în nuanțe care variază de la cele deschise de alb, până la negru, cu diverse tipuri de finisaje, și alege varianta pe care o preferi, pentru a schimba radical aspectul pe care îl au ferestrele!

Recomandări pentru alegerea glafurilor de la Prowest

Ți se pare dificil să alegi din zecile de modele de quartz disponibile la Prowest pentru glafuri? Avem pentru tine câteva recomandări.

Știi deja că alegerea finală depinde de designul casei tale, dar și de preferințele personale. În fond, cea mai bună variantă este cea pe care îți va face plăcere să o vezi zilnic. Totuși, recomandarea noastră este să nu alegi culori întunecate și saturate pentru camerele mici.

Dacă ai nevoie de inspirație, poți alege modelul și culoarea pentru glafuri în funcție de nuanța unui element central din încăpere. De exemplu, în bucătărie, blatul de lucru și glaful pentru fereastră pot fi făcute din același material. La fel și în baie. În schimb, în living te poți concentra pe nuanța principală a mobilierului, alegând un glaf complementar.

Glafurile din quartz pentru fereastră reprezintă o alegere excelentă pentru orice încăpere, încadrându-se în toate stilurile de amenajare. Iar rezistența superioară este un motiv în plus pentru a opta pentru glafuri făcute din acest material. Descoperă acum modelele disponibile pe site-ul nostru, iar dacă ai nevoie de mai multă inspirație, nu ezita să ne contactezi!

Articolul precedent Blaturi din quartz pentru lavoar baie – Recomandări
Urmatorul articol Blaturile din quartz sau ceramică – Ce să alegi?

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii