Blaturi din quartz pentru lavoar baie – Recomandări

Blaturile din quartz sunt o opțiune excelentă pentru lavoarele de baie, datorită rezistenței lor la apă, pete și zgârieturi. Quartzul compozit este un material cu rezistență crescută la uzură, iar duritatea sa poate fi comparată cu cea a diamantului. Un blat din quartz, pe lângă calitățile deja enumerate, este extrem de ușor de întreținut și își păstrează calitățile estetice și practice până la 25 de ani. Toate aceste beneficii fac ca blaturile din quartz compozit să fie o alegere din ce în ce mai populară printre cei care își doresc o schimbare în locuință sau cei care își amenajează casa pentru prima dată.

Dacă și tu îți dorești această opțiune pentru lavoar, avem pentru tine câteva sfaturi și recomandări, astfel încât să alegi un blat din quartz de bună calitate, care îți va transforma, cu siguranță, baia!

Blat baie din quartz – Cum îl alegi?

Când îți alegi un blat din quartz pentru lavoarul tău de baie, există câteva aspecte cărora este bine să le acorzi atenție:

  • Culoarea: Alege o culoare care se potrivește cu designul băii tale, complementară cu celelalte elemente din baie (obiecte sanitare, mobilier). La Prowest există o varietate de culori disponibile, așa că poți alege ceva care să se potrivească cu stilul tău personal.
  • Textura: La fel ca în cazul nuanțelor, îți punem la dispoziție și diverse texturi, de la netede la cele mai aspre, lucioase, rockface sau mat grain. Finisajul suprafeței poate fi unul spectaculos, cu inserții metalizate, inserții oglindă sau inserții sidef. Vrei o variantă mai simplă? Alege un model din blaturile de baie cu suprafață pigmentată, tip marmură sau uni. Când vine vorba despre textura blaturilor din quartz, cel mai important este să optezi pentru una care îți place și care se potrivește cu designul băii tale.
  • Înălțimea: Blaturile din quartz pot avea o înălțime diferită, care se alege în funcție de lavoar. La Prowest poți să găsești, cu siguranță, un blat potrivit pentru orice tip de baie, având în vedere că acoperim o varietate de înălțimi, de la 4 la 15-25 de cm.
  • Rezistența la zgârieturi: În general, blaturile din quartz rezistă la zgârieturi, dar unele sunt mai rezistente decât altele. Asigură-te că alegi un blat pentru baie care are o rezistență crescută la zgârieturi, mai ales dacă ai copii. La Prowest găsești cele mai bune branduri, precum Stone Italiana, Cimstone, Technistone sau Silestone. Iar pentru că utilizăm materie primă de cea mai bună calitate, îți putem oferi blaturile cele mai rezistente.

Acestea sunt doar câteva detalii pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi un blat pentru lavoarul din baie. Dacă ai nevoie de mai multe informații care să te ajute să iei o decizie, nu ezita să ne contactezi. Consultă și recomandările pe care le-am pregătit pentru tine, care pot fi o sursă bună de inspirație atunci când alegi un blat pentru baie.

Blat baie din quartz – Recomandări de la Prowest

Avem pentru tine trei recomandări de blaturi pentru lavoar, pentru trei stiluri diferite de amenajare a băii: modern, elegant și exclusivist.

Blat de baie Boreas

Blatul Boreas din quartz compozit produs de Cimstone poate fi o alegere excelentă pentru lavoarul din baie, datorită rezistenței sale crescute la apă și la zgârieturi.

Culoarea gri a acestui blat adaugă un aspect modern lavoarului, în timp ce textura sa asigură o suprafață ușor de curățat.

În funcție de designul dorit, cantul perimetral poate fi șlefuit în diverse tipuri de profile, iar blatul poate fi prevăzut cu margini frontale/ laterale de diverse marimi, pentru a asigura o stabilitate excelentă.

Blat de baie Nephila

Făcut tot din quartz compozit produs de Cimstone, acest blat pentru lavoar păstrează avantajele practice menționate în cazul modelului prezentat anterior.

Modelul Nephila diferă prin aspectul său deosebit, puternic marmorat, având o suprafață albă, cu venatură accentuata gri-antracit. Un blat cu astfel de design va aduce un plus de eleganță în orice baie.

Blat de baie Superblack

Fabricat din quartz compozit Superblack, nuanță care face parte din din colecția Quarzo produsă de Stone Italiana, acest blat pentru lavoar negru strălucitor este ideal pentru amenajările exclusiviste, de lux.

Blaturile Superblack au o suprafață lucioasă uni, aceasta fiind una dintre puținele opțiuni fără pigmentație de pe piață.

Produsele și serviciile Prowest

Pentru mai multe modele de blaturi din quartz compozit, poți consulta categoria dedicată acestor produse din site-ul nostru. Nu trebuie decât să alegi modelul preferat, iar noi ne vom ocupa de fabricarea blatului în funcție de specificațiile pe care ni le transmiți sau de ceea ce stabilim împreună, pe baza particularităților băii și lavoarului.

La Prowest îți oferim o gamă completă de produse și servicii. Executăm toate decupajele de care ai nevoie în blat, iar în cazul lavoarelor cu montare sub blat asigurăm atât frezarea și șlefuirea decupajului, precum si prinderea lavoarului de blat.

Contactează-ne acum pentru mai multe detalii!

Articolul precedent Lastra quartz – Cum o alegem?
Urmatorul articol Glafuri quartz pentru ferestre – Recomandări

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii