Tendințe 2020 în design-ul bucătăriei

Bucătăria este locul în care petrecem cel mai mult timp, fie că gătim pentru cei dragi, fie că luăm micul dejun sau ne pregătim cafeaua. Bucătăria este, de cele mai multe ori, încăperea din casă unde se fac planuri, au loc discuții în familie, se petrece timp cu prietenii, etc. Tocmai de aceea, bucătăria trebuie să fie un spațiu intim, confortabil și primitor. În cele ce urmează vom povesti despre cum să ne amenajăm bucătăria în 2020, ce tip de mobilier de bucătărie să alegem, ce culori se poartă în acest an, cum să alegem mobila și culoarea acesteia în funcție de dimensiunea bucătăriei, etc.

Bucătării 2020 – descoperă tendințele

Cu siguranță, amenajările interioare se numără, întotdeauna, în planurile noastre, fie că vorbim de schimbări mici, fie că ne dorim un redesign ca la carte, adaptat la tendințele actuale. Cu toții ne dorim o casă primitoare, cochetă, elegantă și foarte comodă. Când vine vorba de bucătării în 2020, există mii de modele de inspirație, însă, neavând cunoștințe în domeniu, putem face alegeri greșite.

Tendințele anului 2020 în ceea ce privește mobilierul de bucătărie se îndreaptă spre bucătării într-o singură culoare, simple și aerisite. Însă, cele mai moderne modele de bucătării în 2020 sunt cele amenajate integral în alb și gri.

Despre bucătării 2020 în alb și gri

Albul este o culoare recomandată în amenajarea bucătăriilor mici sau a celor open-space. Mobilierul de bucătărie alb este și el de efect, aducând eleganță și luminozitate. Blatul de bucătărie alb este și el de efect și recomandat de specialiștii în amenajări interioare.

Dacă în urmă cu mulți ani masa pătrată era un must-have, astăzi se poartă mesele rotunde, pe care să se așeze suporturi elegante pentru farfurii, tacâmuri, etc. Pentru un aspect deosebit și strălucitor de alb, tacâmurile și accesoriile pentru depozitare și decor trebuie să fie și ele albe.

Culoarea gri, de foarte mare efect în bucătăriile anului 2020, este, înainte de toate, elegantă, chic și modernă. Deși bucătăriile în nuanțe de gri par să fie reci și nu foarte intime, ele ocupă locul doi în modelele de bucătării ale anului 2020. Combinația de gri și alb este și ea recomandată în mobilierul de bucătărie din 2020. Astfel, un blat de bucătărie gri așezat peste un mobilier de bucătărie alb, denotă eleganță și stil. Și combinația inversă (mobilier de bucătărie gri – blat alb) este de efect.

Bucătăriile albe recomandate de specialiștii în design interior necesită o îngrijire mai atentă, acesta fiind unul dintre dezavantaje.

Nu doar albul pur este culoarea perfectă pentru bucătării 2020 în tendințe. Se poartă, de asemenea, albul crem, acesta din urmă ajutând la obținerea unui aspect vizual foarte puternic.

Despre modele de bucătării 2020 în culori tari

La extrema cealaltă a tendințelor în amenajarea bucătăriei în 2020, se află modelele de bucătării în nuanțe tari, puternice, personalizate. Persoanele non-conformiste, vesele, active au la dispoziție următoarele recomandări ale specialiștilor în design interior: bucătării 2020 galbene, roșii sau portocalii. În cazul acestora, însă, se reocamandă combinația de culori, ci nu amenajarea bucătăriei într-o singură culoare. Așadar, specialiștii recomandă mobilier de bucătărie galben cu detalii în portocaliu sau roșu. O altă variantă pentru o bucătărie 2020 în tendințe este combinația de verde și portocaliu, crem și verde sau maro și portocaliu.

Concluzie

Recomandarea unui specialist este foarte importantă atunci când ne dorim o bucătărie modernă, elegantă și personalizată în funcție de așteptările pe care le avem.

Noi, cei de la Prowest Stone, va stăm la dispoziție cu mobilier de bucătărie personalizat și servicii de consultanță, pentru ca rezultatul final să fie 100% în conformitate cu așteptările. Dispunem de o oferta bogată de blaturi de bucătărie din quartz compozit, insule de bucătărie și blaturi de bucătărie din ceramică porțelanată, cu rezistență deosebită.

În secțiunile dedicate blaturilor de bucătărie, veți găsi atât oferta de blaturi bucătărie Prowest Stone, cât și informații detaliate despre materialele din care sunt confecționate acestea sau nuanțele disponibile. Pentru bucătării 2020 în tendințe, va punem la dispoziție blaturi de bucătărie din quartz și ceramică porțelanată, în nuanțe de alb, ciment, negru si tonuri de gri.

Prowest Stone este producător de blaturi bucătărie, cu experiență în tendințele pieței, oferind, întotdeauna, produse unicat, personalizate, din materiale de cea mai bună calitate.

Va invităm să răsfoiți oferta noastră de blaturi de bucătărie [disponibilă și în imagini] și să alegeți inspirat. Va stăm la dispoziție cu servicii de consultanță pentru ca selecția să fie simplă, rapidă și în conformitate cu dorințele.

Articolul precedent Cum amenajăm bucătăriile mici? Sfaturi utile
Urmatorul articol Cu ce și cum se curăță mobila de bucătărie?

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii