Distribuție lastre quartz

Prowest este unul dintre cei mai cunoscuți importatori și distribuitori de lastre din quartz în România. Lastrele noastre din quartz provin de la producători de renume, având garanția expertizei și calității. Acestea sunt create individual conform celor mai exigente standarde, folosind tehnologia cea mai performantă din domeniu. Principalii furnizori de lastre din quartz pentru compania noastră sunt Stone Italiana și Cimstone.

Pentru colaboratorii noștri, producătorii de blaturi din quartz compozit, putem livra o gamă variată de lastre din quartz. Atât lastrele din quartz Stone Italiana, cât și cele produse de compania Cimstone pot fi achiziționate în exclusivitate prin intermediul Prowest.

Deținem în stoc cea mai variată gamă de lastre de quartz din România, în  nuanțele sau tonalitățile prezentate pe site-ul nostru. Totodată, echipa Prowest vă va oferi întreaga asistență necesară pe parcursul procesului de comandă și achiziție, astfel încât lastrele furnizate de noi să respecte întocmai specificațiile produselor destinate clienților dumneavoastră. În plus, vă garantăm multă flexibilitate, rezervând materialul dorit și ajutându-vă să vă optimizați consumurile de material.

Lastre de quartz Stone Italiana

Stone Italiana este prima companie care a inovat și dezvoltat acest produs, fiind co-inventator al întregii tehnologii de fabricație și lider mondial în producția de lastre de quartz. Unicitatea produselor Stone Italiana este renumită, ele combinând calitatea deosebită a structurii materialului cu gradul ridicat de control al tonalității și posibilitatea mare de personalizare, indiferent de proiectul dumneavoastră. Cu finisaje și texturi din cele mai variate, compania are cea mai bogată gamă de nuanțe care imita materialele naturale, dezvoltând în fiecare an concepte și modele avangardiste.

Sistemele de producție Stone Italiana S.p.A sunt conforme cu standardele de calitate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 și OHSAS 18001:2007. De-a lungul anilor, compania a câștigat numeroase premii internaționale și a fost recunoscută de asociațiile de profil pentru calitatea producției și a materialelor sale. La rândul lor, acestea respectă numeroase standarde industriale, între care NSF International, EC 1935/2004, Avis 12+13/14-2008 și FSC.

În oferta de lastre de quartz Stone Italiana veți regăsi numeroase game, fiecare având în compoziție minimum 93% cristal de quartz. Rășinile poliesterice folosite în structura materialului sunt de cea mai bună calitate, ceea ce asigură o structură mult mai compactă și o rezistență a suprafeței la zgârieturi, pete și infiltrare de lichide, net superioară majorității produselor fabricate de alți competitori din industria quartzului compozit. Puteți alege lastre din 14 colecții,  într-o mare varietate de nuanțe, cu trei tipuri de finisaje ale suprafeței: lucios, mat (grain) și structurat (rockface).

De remarcat aici este faptul că Stone Italiana este una dintre puținele companii care obțin texturile mate și rockface prin sablare, tehnologie care, spre deosebire de amprentarea folosită de majoritatea competitorilor, permite obținerea unor suprafețe credibile, foarte apropiate de aspectul materialelor naturale.

Din oferta de produse din quartz fabricate de Stone Italiana, vă punem la dispoziție peste 83 de nuanțe, în grosimi de 12, 20 și 30 mm, disponibile pe stoc sau la comandă.

Consultați catalogul de lastre quartz Stone Italiana

 

Lastre de quartz Cimstone

În ultimii ani, compania Cimstone s-a impus ca producător important în domeniul quartzului compozit, propunând o alternativă viabilă la materiale tradiționale, precum granitul sau marmura. Cu peste 20 de ani de experiență în sectorul materialelor de construcție și beneficiind de tehnologia patentată Breton, Cimstone produce lastre de quartz durabile, de calitate superioară, adecvate unei game variate de proiecte sau produse.

Plasat de specialiști printre cei mai importanți producători de quartz compozit din lume, Cimstone deține certificarea de calitate TS EN ISO 9001:2008, oferind garanția calității fiecărui produs ieșit de pe poarta fabricii. Acest lucru este posibil datorită sistemului strict de inspectare individuală și control profesional al lastrelor, aplicat în fiecare etapă de producție.

Quartzul compozit Cimstone este conform cu standardele NSF 51 și TSE, fiind rezistent la zgârieturi, uzură, acizi sau baze, ușor de curățat și prietenos cu mediul înconjurător. Gama de tonalități Cimstone cuprinde peste 28 de nuanțe disponibile pe stoc sau la comandă. În cazul proiectelor complexe, echipa Prowest vă poate oferi consilierea necesară cu privire la modelele dorite, livrare sau alte detalii contractuale.

Vă punem la dispoziție din gama Cimstone lastre de quartz aflate permanent pe stoc în proporție de 100%, și, în plus, oferim servicii de taiere și optimizare a materialului în așa fel încât pierderile dumneavoastră să fie minime.

Consultați catalogul de lastre quartz Cimstone