Designeri si arhitecti

Colaborări pe care le valorificăm

Quartzul compozit reprezintă nu doar un material premium, atât din punct de vedere al calității și rezistenței în timp, ci și unul deosebit de versatil, care și-a câștigat pe merit locul în galeria designului și a arhitecturii de interior.

Quartz compozit – materiale premium pentru idei incredibile

Indiferent că sunteți arhitect sau designer profesionist, expresia unui design reușit de mobilier sau de interior poate avea suprafețele din quartz drept punct de plecare în efortul creativ. Calitățile materialului, structura sa, rezistența deosebită în timp și gama de culori sau nuanțe sunt perfect adecvate proiectelor rafinate, îndeplinind cele mai înalte standarde din industrie.

Vedeți avantajele quartzului compozit Consultați catalogul de nuanțe

Având acces la cea mai bogata gamă de materiale din quartz din România, într-o mare varietate de nuanțe și finisaje, pusă la dispoziție de Prowest, veți putea transforma cele mai ambițioase viziuni în realitate, oferind clienților dumneavoastră garanția unor produse de o frumusețe naturală deosebită, ce-și vor păstra aspectul neschimbat zeci de ani, cu eforturi minime de întreținere. În plus, spre deosebire de alte materiale precum granitul sau marmura, veți avea garanția unui control deosebit al tonalităților, comparativ cu propunerile dumneavoastră și mostrele arătate clientului, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji suplimentare că veți fi nevoit să faceți pe parcurs modificări de design.

Colaborare fructuoasă

Noi, cei de la Prowest, venim în întâmpinarea eforturilor dumneavoastră, fiind deschiși la propuneri de colaborare sau consultanță în privința proiectelor  ce pot implica suprafețe din quartz compozit.

Având sprijinul echipei Prowest, veți putea da frâu liber spiritului dumneavoastră creator, fără să vă mai preocupați în legătură cu durabilitatea materialelor sau aspectele ce țin de igienă, rezistență și întreținere – aspecte esențiale pentru clientul final. Indiferent că aveți întrebări generale, doriți să studiați mai bine potențialul acestui material sau aveți nevoie de consultanță tehnică în privința posibilităților de execuție, vă așteptăm la sediul nostru pentru a pune bazele unei colaborări fructuoase, cu beneficii semnificative.

În calitate de importatori direcți și distribuitori de lastre de quartz, precum și de executanți de blaturi din quartz, vă putem pune la dispoziție cea mai variată gamă de blaturi din quartz din România. Astfel, colaborăm cu peste 5 producători de quartz de renume și suntem reprezentanți exclusivi în România pentru brandurile Stone Italiana (compania care a inventat quartzul compozit) și Cimstone. În stocul nostru găsiți peste 60 de nuanțe disponibile în permanență, la care se adaugă alte zeci de nuanțe ce pot fi aduse la cerere pana în momentul în care mobilierul de bucătărie va fi montat la client.

Colaborând cu Prowest, aveți garanția unui pachet de servicii complete și, foarte important, aveți siguranța controlului calității produsului în fiecare etapă de execuție, de la crearea conceptului și măsurători, până la execuție și montaj. Astfel, clienții dumneavoastră finali vor fi cu siguranță mulțumiți atât de aspectul estetic, cât și de calitatea execuției și a materialului ales.

Mai mult, în noi veți găsi un partener de încredere, care vă poate oferi garanția de a duce orice proiect la bun sfârșit, fără compromisuri. Așadar, puteți fi sigur că, indiferent de complexitatea conceptului sau elementelor constructive proiectate de dumneavoastră, odată ce ați apelat la Prowest, nu vom da înapoi până când elementele din quartz nu sunt finalizate sau montate, atunci când este cazul.

Ce produse se pot fabrica din quartz compozit

Quartzul este un material a cărui duritate este apropiată de cea a diamantului. Durabilitatea de neegalat este pusă și mai mult în valoare de quartzul compozit, care este, de fapt, piatra recompusă, obținută dintr-un amestec de până la 93% cristale de quartz natural, combinate cu rășini poliesterice, cu pigmenți sau cu elemente de decor. Datorită procesului inovator de fabricare, produsele din quartz compozit oferă rezistență sporită la pete și zgârieturi, nu necesită impermeabilizare periodică, iar suprafața  se menține intactă mulți ani de folosire, cu o îngrijire facilă.

Quartzul compozit este un material folosit în special pentru construcția de blaturi și insule de bucătărie, atât pentru uz casnic, cât și profesional. În plus, datorită versatilității deosebite, din quartz se pot crea suprafețe extraordinar de frumoase și durabile, pentru orice spațiu de interior. Câteva exemple de elemente ce pot fi construite din quartz compozit sunt:

  • Blaturi de bucătărie sau baie
  • Blaturi de masă sau suprafețe de gătit
  • Blaturi pentru recepții, spații publice sau HoReCa
  • Chiuvete și lavoare în corp comun cu blatul sau separate
  • Trepte și contratrepte pentru scări de interior
  • Topuri de bar sau tejghele pentru servire.
  • Glafuri pentru interior
  • Placări de pereți
  • Măști pentru căzile de baie sau chiar cădițe de duș
  • Pardoseli

Serviciile noastre pentru arhitecți

Compania Prowest este atât importator al materiei prime, lastrele de quartz, cât și producător de blaturi din quartz, deținând propriul atelier de producție, cu echipamente profesionale de tăiere și șlefuire cu apă. Având în vedere faptul că blaturile și elementele constructive din quartz compozit devin din ce în ce mai căutate și solicitate de clienții finali, Prowest a creat o suită de servicii pentru a veni în sprijinul arhitecților și designerilor de interior.

Fiecare produs va pleca de la stadiul primelor discuții și acordarea consultanței de specialitate, pentru ca dumneavoastră să fiți sigur că alegerea unui material precum quartzul se încadrează în conceptul creativ și în arhitectura generală a proiectului.

În ceea ce privește etapele acestui proces, după alegerea materialului și a tipului de prelucrări de cant dorite, se vor face măsurătorile la fața locului. Urmează procesul de fabricare a produsului prin operațiuni de tăiere, îmbinare și șlefuire cu apă.

Bineînțeles, putem asigura, la cererea dumneavoastră sau a clientului final, atât livrarea în condiții de siguranță maximă, pentru a elimina orice risc de avariere a produsului finit, cât și montajul pe poziție. Montajul se efectuează de către echipa Prowest, folosind echipamente speciale, capabile să asigure îmbinări de cea mai bună calitate. Ulterior montajului, putem asigura și servicii post garanție.

Vedeți informații complete despre serviciile Prowest Contactați-ne pentru a colabora cu Prowest!