Cât costă o mobilă de bucătărie la comandă?

Mobila de bucătărie la comandă, realizată în funcție de nevoile fiecăruia, le aduce proprietarilor de locuințe numeroase avantaje, dar și întrebări cu privire la costuri. Deși nu putem oferi un răspuns clar cu privire la costul mobilei pentru bucătărie, deoarece depinde de mai multe aspecte – cât de mare este bucătăria, ce materiale se vor folosi, cum este configurată, dacă are sau nu un design atipic – putem să îți oferim câteva argumente în favoarea acestui tip de mobilier. Apoi, în funcție de oferta personalizată primită pentru proiectul tău, vei putea lua o decizie informată.

Mobilier făcut la comandă – Care sunt avantajele tale?

Da, mobilierul făcut la comandă are un preț mai mare față de corpurile standard cumpărate din magazin, însă și avantajele aduse sunt pe măsură.

Atunci când optezi pentru mobilier la comandă, partea cea mai bună este că poți obține soluții practice neașteptat de bune pentru nevoile și preferințele tale. De la stil, culoare și materialele, până la măsurători exacte – totul va fi proiectat conform indicațiilor date și cu atenție la cele mai mici detalii.

Bucătăria făcută la comandă se va potrivi perfect în spațiul în care va fi amplasată. Iar în zilele noastre, când ne dorim să eficientizăm spațiul cât mai bine, acest avantaj este esențial. De-a lungul timpului, le-am putut oferi clienților noștri cele mai bune soluții, inclusiv pentru bucătării mici, în care, la prima vedere, nu ar putea să încapă prea multe ustensile.

bucatarie alba

Exemplu de mobilă de bucătărie albă, proiectată de Prowest pentru eficientizarea spațiului.

Faptul că mobilierul de bucătărie la comandă îți oferă posibilitatea de a alege fără limite caracteristicile și finisajele specifice pe care le preferi nu este un aspect de neglijat. Nu contează că preferi mobila de bucătărie albă, gri, colorată sau neagră, cu finisaj mat sau lucios, deoarece vei avea multe opțiuni la dispoziție. Astfel, rezultatul va avea un aspect unic, perfect pentru casa ta.

Ai nevoie de inspirație pentru bucătăria ta? Află mai multe despre mobila Prowestone și consultă imaginile de pe site-ul nostru!

Există atât de multe modele de mobilier făcut la comandă pentru clienții noștri, astfel încât este imposibil să nu găsești variantele perfecte din care te poți inspira pentru casa ta. De la tradițional, la clasic sau modern, de la mobila de bucătărie gri, la cea colorată, putem satisface toate gusturile în materie de design!

bucatarie gri

Mobilier de bucătărie gri, produs de Prowest în stil clasic. Consultanții noștri pot oferi mai multe detalii în ceea ce privește culoarea fronturilor și tipul de blat.

Dar cât costă un mobilier de bucătărie la comandă?

Am stabilit că bucătăria la comandă este mai costisitoare decât una gata făcută, dar părerea tuturor clienților Prowest care au apelat la serviciile noastre este unanimă: investiția merită!

Mobilierul Prowest este fabricat din materiale de cea mai bună calitate, de către o echipă cu experiență îndelungată. Acest lucru înseamnă că va dura ani de zile și va arăta bine tot timpul. De asemenea, le propunem clienților noștri design-uri atemporale, elegante și clasice, care nu se demodează niciodată.

bucatarie la comanda
Mobilier de bucătărie produs de Prowest, variantă ideală pentru open-space.

Prețurile mobilierului de bucătărie făcut la comandă sunt, în general, influențate de dimensiunea mobilierului, tipul materialul și caracteristicile mobilei, precum tip de deschidere, feronerie specială, finisaje etc.

Pentru a afla care sunt costurile la care te poți aștepta, te încurajăm să iei legătura cu noi, astfel încât să îți putem oferi informații care să te ajute în planificarea și gestionarea bugetului.

Cine se ocupă de montajul unui mobilier de bucătărie la comandă?

Costurile mobilierului propriu-zis nu sunt singurele pe care trebuie să le iei în considerare, deoarece vei avea nevoie și de montaj. Surprinzător sau nu, există producători de mobilă care le livrează clienților corpurile demontate și percep costuri exorbitante de montaj. Acesta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care sunt în discuții cu mai mulți producători de mobilă de bucătărie și nu știu pe care să îl aleagă.

Ce ne face pe noi diferiți? Clienții Prowest beneficiază de servicii complete atunci când vor să își renoveze bucătăria sau își amenajează noua casă. Noi ne ocupăm de consultanță, proiectare, măsurători, realizarea mobilei, livrare și montaj. Fără costuri ascunse și ținând cont de bugetul pe care clienții noștri sunt dispuși să îl investească.

Beneficiază chiar acum de serviciile noastre gratuite de consultanță. Contactează-ne la numărul de telefon existent în site sau pe adresa de e-mail din secțiunea de contact!

 

 

Articolul precedent Ceramica porțelanată: Diferențe între finisajele lucioase și mate
Urmatorul articol Blatul de baie din granit vs. quartz

Spune-ti parerea

Mesajele necesita aprobare inainte de publicare

*Campuri obligatorii